Aanmelden via CAMBO

Je wil je aanmelden voor een opleiding bij het StartCollege, wat leuk!
We nemen je stap voor stap mee om ervoor te zorgen dat je aanmelding op de juiste manier bij ons binnenkomt. Je meldt je aan via CAMBO (Centraal Aanmelden MBO). Centraal aanmelden is nieuw in het mbo. Het zorgt ervoor dat je gegevens op een veilige manier worden verwerkt en het aanmelden gaat ook nog eens sneller, doordat een groot deel van je gegevens al ingevuld is. Het enige wat je nodig hebt, is je DigiD!

Hoe werkt het aanmelden?
Ga op onze website naar de beroepsrichtingen waar jouw opleiding onder valt. Vervolgens ga je naar de opleiding en zie je een button ‘Aanmelden’. Je logt in met je DigiD. Een groot deel van je persoonlijke gegevens is hierdoor al ingevuld. Ben je minderjarig? Dan moet je nog even de gegevens van je ouder(s), verzorger(s) invullen. Als dit niet het geval is, hoef je niks te doen. Meld je je aan via onze website? Dan is de school en de gewenste opleiding al ingevuld. Controleer nog even goed of alle gegevens kloppen, zodat wij jouw aanmelding op de juiste manier kunnen verwerken en dien dan de aanmelding in. Je komt dan weer terug op onze website en wij leggen je uit wat je van ons kunt verwachten. Tegelijkertijd ontvang je een bevestiging van CAMBO. Je aanmelding wordt nu verwerkt.

Mocht je in de tussentijd vragen hebben of heb je hulp nodig, we staan voor je klaar om je te helpen! We zijn te bereiken via telefoonnummer 0800 – 0245 666. Je kunt ons ook een e-mail sturen naar info@start-college.nl.