StartCentrum helpt jou

Heb je tijdens je opleiding hulp nodig bij bijvoorbeeld het invullen van formulieren, het regelen van studiefinanciering of een OV-chipkaart? Wil je hulp bij het plannen van je huiswerk of je Nederlandse taalvaardigheid oefenen? Dan kun je terecht bij het StartCentrum in Zwolle.

De medewerkers van het StartCentrum staan voor jou klaar. Ze helpen jou met alle praktische dingen die komen kijken bij het volgen van de opleiding.

WhatsApp
Maar het StartCentrum helpt je met meer dingen: heb je thuis een vraag over schoolzaken of moet je je afwezig melden, bijvoorbeeld omdat je ziek bent? Stuur dan een WhatsApp-bericht naar hen. Zo houden zij ook op afstand, tijdens schooldagen en -tijden, contact met jou.

Maar het StartCentrum is meer dan dat. Je kunt er ook rustig je schoolwerk maken, je hart luchten of gewoon even een praatje maken.

Meer informatie
Wil je meer weten over het StartCentrum? Kom dan langs, de medewerkers vertellen je graag wat zij voor jou kunnen betekenen.

Openingstijden en adres
Het StartCentrum is van maandag t/m vrijdag van 8.30 – 16.30 uur geopend. Je vindt het StartCentrum op onze locatie aan het Rechterland 1 in Zwolle.