Open Avond VAVO

Donderdag 29 augustus 2019

Wil jij meer weten over StartCollege VAVO? Kom dan naar onze Open Avond op donderdag 29 augustus in Harderwijk! Je bent van harte welkom om al jouw vragen te stellen.

De Open Avond vindt van 18.00 - 20.00 uur plaats op de locatie van Landstede aan het Westeinde 33 in Harderwijk.

 

Informatiebijeenkomsten
Wil je je aanmelden voor een informatiebijeenkomst van VAVO? Ook dat is mogelijk! In de week van 26 t/m 30 augustus zijn er informatiebijeenkomsten waarvoor je je kunt aanmelden

 

Marijke Groeneveld

'Via VAVO bleek het mogelijk mijn doel te bereiken'

'Toen ik op de basisschool zat, kreeg ik jeugdreuma. Erg vervelend, daarom besloot ik wat lager in te stappen op de middelbare school. Ik begon op vmbo-kader, stroomde door naar vmbo-tl en startte de mbo-opleiding Directiesecretaresse. In die periode kreeg ik eindelijk de juiste medicijnen, waardoor ik me ineens een stuk beter voelde. Omdat ik mijn opleiding nogal saai vond, ging het gelijk kriebelen: het liefst wilde ik naar het hbo. Via VAVO bleek het mogelijk om dat doel te bereiken. Ik volg nu havo 4 en 5. Dit jaar doe ik examen in het ene deel van de vakken, volgend jaar staat het andere deel op het programma. Fijn, want hierdoor kan ik me goed focussen. Elke week heb ik 4 lessen van 2,5 uur en de rest van het schoolwerk doe ik thuis. Het zelfstandig werken gaat prima, omdat ik mijn diploma écht heel graag wil halen. Ik kijk uit naar het moment dat ik hem in mijn handen heb. Plan is dan om naar Amsterdam te gaan en te beginnen met de hbo-opleiding Sociaal-Juridische Dienstverlening. Ik heb er zin in!'